Tisdag 15/1

Så var ytterligare en dag avslutat på Åkerhumlan, en intensiv dag dessutom. Några barn fick testa en app till Ipaden där man får utveckla sin förmåga att ljuda, rimma och sätta i hop olika ord, samtidigt som man får öva på att följa instruktioner och eftersom vi gör det tillsammans ges möjlighet för sammarbete. Vi hade en rolig och lärorik stund.



Några barn saknade ett garage till bilarna de lekte med och vad gör man då? Jo man bygger ett tillsammans. En kartong fick bli stommen, fina tapeter ytskikt och skyltar finns att hitta på internet. Diskussionerna och förhandlingarna om hur garaget skulle se ut blev intensiva och resultatet blev mycket bra, ni må tro att det var stolta kids när projektet var klart.




Så behöver vi alla vårdnadshavares hjälp. Det finns risk att vi kommer tjata om detta men är det något som det är värt att tjata om så är det era synpunkter. Vi tycker själva att barnen på Åkerhumlan har en givande och innehållsrik tid hos oss men vi vill bli ännu bättre och vi vill veta vad ni tycker. Så, svara på årets vårdnadshavarenkät. Målet är att alla vårdnadshavare ska svara så är man två så svarar båda och har man flera barn svarar man en gång för varje barn, klart som korvspad, annars får ni fråga.

Länken till enkäten finner ni här:


Tack på förhand!



















Kommentarer