Tisdag 29/1

På Åkerhumlan går livet sin gilla gång, även om det för tillfället är en hel del frånfälle men så brukar det ju vara vid denna tiden på året. Många är sjuka och några lediga av trevligare orsaker. I dag var det åter dags för ett gäng att sätta sig på bussen och åka till biblioteket i Lindsdal.


Det blev en mysig stund där vi läste böcker tillsammans, käkade frukt och bekantade oss med vad som finns på ett bibliotek. På vägen hem hittade vi olika spår att följa. Undra vems det kan vara ? Kanske en björn? Man kan inte så noga veta.




De kids som stannade kvar på avdelningen hade en lugn och stillsam förmiddag där man kunde göra det man ville. Det byggdes en fantastisk djungel med magneterna, det ordnades modevisning med en hel del ombyten, och vi dansade och lyssnade på musik. När musiken tystnade var det några barn som ville ha sitt eget band, sagt och gjort vi plockade fram instrument och övade på att hålla takten... Det gick med lite god vilja ganska bra. Innan biblioteksgänget kom tillbaka passade vi på att läsa boken om polis-motorcykeln. Polistemat lockar vekligen barnen till många tankar och funderingar.





Kommentarer