Tisdag 5/2

I dag var det dags för sista gänget att ta bussen till den stora förorten och besöka biblioteket. Nu har vi en diger samling böcker på Åkerhumlan. Kul med stor variation och något som passar alla. Vi upplever det som om barnen nu visar större intresse för böcker och länsning är något vi läger stor vikt vid.


De barn som inte följde med till bibblan i dag stannade i Läckeby. Några lekte skola och ville ha mattetal att klura på. Tillsammanas löste man uppgifterna galant. Vi håller tummarna för att intresset för matematik håller i sig i minst 15 år till.




När mattelektionen var över stod det idrott på schemat. Tärningen slogs och till varje siffra fans en övning. Det blev ett svettigt pass där vi fick öva både vår fysik och vår kordinationsförmåga samtidigt som vi hade väldigt roligt. Självklart avslutade vi med en stunds avslappning och meditation,


 



Nu bygger några med klossa och magneter, några har disco och ett gäng sitter i soffan och läser medan vi väntar på att biblioteksgänget ska komma tillbaka för lunch. En rolig och intensiv förmiddag.





Kommentarer