Onsdag 29/5

I går var det dags för ytterligare en mycket klassisk Humlan-tradition. Tillsmammans med Ängshumlan tågade vi i vad som troligtvis var Läckebys för dagen längsta led, till slingan för att göra upp i det prestigefyllda Humlan-loppet.




Väl på plats var det dags att få sin nummerlapp för att sedan starta uppvärmningen. En intensiv sådan där både stora och små fick bekänna färg. Men det är ju som bekant viktigt att vara väl uppvärmd och mjuk i lederna inför en så stor uppgift. Man kan konstatera att det inte är något fel på kordinationsförmågan i alla fall inte hos barnen.



När vi väl hade fått upp pulsen och var lagom varna var det så dags att ställa sig på startlinjen. Det blev ett svettigt varv i spåret men alla kämpade på efter bästa förmåga, och tänk det fanns de som sprang både 3 och 4 varav, helt frivilligt. Efter målgång fick de som ville blåbärssoppa för att snabbt återhämta sig och kunna ägna sig åt lek och äventyr i pulkabacken. Några fick så mycket energi att de försökta åka snowracer i gräset och tänk TILLSAMMANS lyckades de komma båda upp och ner för backen.




Vi han också med att äta lunch bestående av pastasallad innan det var dags att tåga tillbaka till Humlan. En trevlig och intensiv förmiddag och det var ett gäng trötta barn som chillade hela eftermiddagen. 



Kommentarer